Moderátor: Blue Lanos
Jste koukam ve vsem zaostali i s tim sporakem dnes se vari na indukcni desce ale tak asi nemate tam ani elektriku no co uz ale nebut z toho nestastny jedno se i k vam dostanevelvet píše:Teď jsi na to kápnul Hanzy, každej normální člověk na sporáku vaří, jen ty na něm jezdíš a navíc jsi na to hrdej, tak že doubrou chuť a spoustu km bez připálení
![]()
![]()
Ale jezdici neustale na spotrebu takze 99.9% stale pozadu si nekdy vsimnete jak jezdi auta CNG a LPG vzdy nejrychleji nebot spotrebu neresiodrifuk píše:Ale velmi rýchly a tichý traktor![]()
![]()
Ja som nevedel, ze v chevrolet predajni mozes kupil Cruza WTCC? Aha, pockaj, nemoooozes!Hanzy píše:Podivej se na WTCC kde jsou ty prditka klepou si vradu a maji 2.0TDI a 1.6T koukaji na prdylky i kdyz jim dli zavaziKjub píše:To si zvykni Lego...budu nam stale zavidiet!Oni maju zase prditka.
![]()
![]()
Nafta do traktoru na pomalou a silnou jizdu tam patri![]()
Mas jedinou absolutni pravduchrudoš píše:Panove, panove, je videt, ze zas musim zasahovat!Uz je to tu receno skoro na kazde strance:
1. Nebyt turba, nechytali byste se ani na HTP
2. 95% lidi kupujicich diesel jej voli kvuli nizke spotrebe (at uz to ma pro ne vyznam jakykoliv), coz je jasny zamer na aute co nejvice "usetrit", neohanejte se tu tim, ze kdybychom my meli vic penez, bereme diesela taky, to je hloupist. Ja bych jej nebral, i kdyzyb byl stejne drahy a to plati o jakemkoliv aute.
3. Nas se to ani tak netyka, ale ale az budou jen ctyrvlace turbobenziny, po vasich dieselech nestekne ani pes, budou jednoduse zbytecne, ostatne tak jak je to vsude na svete, Evropa je jedina, kde je pomer dieselu tak obrovsky, vsude jinde jsou lidi rozumni
Timto vyhlasuji novou bitvu o nadvladu nad svetem a jedinou absolutni pravdu!!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |