Problém s oknom vodiča
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Problém s oknom vodiča
Je možné, že sa to tu riešilo, v tom prípade sa ospravedlňujem,, ale som v strašnej časovej tiesni a potrebujem poradiť. Utrhlo sa mi lanko ťahajúce okno, čo prechádza hornou kladkou. Zle sa namotalo a zlomil sa jeho úchyt v tej plastovej blbosti na okne. Z dverí sa to nedá vybrať, lebo to tam nejaký inteligentný konštruktéri nanitovali a nejde to ani odvŕtať, lebo sa vrtia ako bláznivé. V servise som ešte nebol, no obávam sˇa tej ceny. Neviete, či sa tie jednotlivé mechanizmy sťahovania dajú kúpiť samostatne, alebo len celkovo? Dá sa to nejako rozbrať a následne zložiť aj v domácich podmienkach? Za rady ďakujem, lebo mám naozaj zhon, som odcestovaný a po návrate som chcel ísť na dovolenku a to v takejto zime s otvoreným oknom nie je zábava. Dík 

- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Jak som to tak študoval, tak sú tam 3 nity a len 2 sú prístupné aj z vnútornej strany, tak neviem, ako by som to priskrutkoval, aj keby som to tak mal oveľa radšej. 1000sk je v pohode, ja som sa obával, že bude treba vymeniť úplne všetko aj s motorom a bude to značne drahšie.
Počkám na mail od otca, či mi to už nedal počas mojej neprítomnosti opraviť a ak nie, tak ho asi chcem. Pozrel som sa ale na tvoje bydlisko a nedozvedel som sa, či si z mojej blízkosti, alebo nie.Xesh ho ..??
Tak tie hlúposti dovnútra už teda mám zohnané vďaka otcovi, ale ešte mi vyskočil jeden problém. Mal som zlomený gombík na sťahovanie vodičovho okna. Chcel som ho pri príležitosti tejto opravy vymeniť a vraj samostatný nie je a treba meniť zelú tu konzolu so všetkými za 1200 sk, čo je teda sila, kedže tam mám odlomený asi 1mm plastu. Tak keby mal toto niekto navyše za výhodnejších podmienok, tak mám záujem.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No ja som v BA..
Takze mechanizmus uz mash..
a co sa tyka toho ovladaca okien,
tak je fakt ze to stoji 1200..
mam, teda aspon dufam ze suseda to ma doma este niekde odlozene..
starty panel, ktory ma vadnu kolisku na vypinaci pre sofera,
..keby ze je druha koliska, tak je to plne funkcne..
teda ...da sa spravit zdvoch jedno...
mam sa teda porytat po tomto..??
ty mash zlomeny len ten cierny plast ..??
Takze mechanizmus uz mash..
a co sa tyka toho ovladaca okien,
tak je fakt ze to stoji 1200..
mam, teda aspon dufam ze suseda to ma doma este niekde odlozene..
starty panel, ktory ma vadnu kolisku na vypinaci pre sofera,
..keby ze je druha koliska, tak je to plne funkcne..
teda ...da sa spravit zdvoch jedno...
mam sa teda porytat po tomto..??
ty mash zlomeny len ten cierny plast ..??