No ja asi manželke...HusarJan píše:Moc sa na to nepripravovali ,že sa to všetko odohráva unásuž to ani nesledujem a ked prehráme tak budem držat Cechom
 !!!
!!!Moderátoři: Blue Lanos, pejee
No ja asi manželke...HusarJan píše:Moc sa na to nepripravovali ,že sa to všetko odohráva unásuž to ani nesledujem a ked prehráme tak budem držat Cechom
 !!!
!!! 

V zákrocich rusáka jsem žadem faul neviděl. To že je o 30 kg těžší neznamená že fauloval když od něho bábovky lítali. Zákroky mněl číste jenom česi v tom viděli faul. Nic ve zlém ale faul to není a proto ho ani nepotrestali. Rozhodčí neměl potlehnout tlaku. Rozhodně gratulace, jako slovák fandím slovákům a hned potom čechum. Takže držím palce nech je to letos opět zlatoSerpico píše:...tak mě potěšila výhra nad sbornou v den jejich " pobědy " ale to co včera předvedli odpovídá jenom rusům, mám na mysli fauly toho hovada ( to není ani hokejista a už vůbec né člověk anebo jenom rus...), v současnosti to vlastně zaváděj i v NHL, tam se dříve sice prali ale bylo to víceméně na efekt pro diváky...
inu mějte se fajn a admini nechť mi prominou, to není můj styl, nadávat ale prostě neubránil jsem se...
 když už to naši posrali
  když už to naši posrali  
 tomask, skoč jsi na oční, protože to byl likvidační zákrok. Surovost prvního stupně.
 tomask, skoč jsi na oční, protože to byl likvidační zákrok. Surovost prvního stupně. 

kua my tady na valassku asi budem stavet strelnici misto byvale celnice na slovaky nebo tady maji jen zlodejske vyjezdy a posledni dobou jsem na ne cim dal vic vysazeny!!!
 kua my tady na valassku asi budem stavet strelnici misto byvale celnice na slovaky nebo tady maji jen zlodejske vyjezdy a posledni dobou jsem na ne cim dal vic vysazeny!!! 

Oči mám v pořadku, ale ty asi nerozumíš hokeji. Likvidační zákrok, surovost prvního stupně - skus si to ještě jednou prohlednout a pak napiš něco objektivného.V.Brousek píše:tomask, skoč jsi na oční, protože to byl likvidační zákrok. Surovost prvního stupně.

Hele nezvelicuj to a neprekrucuj tady ten problem je doopravdy kdyby tobe ukradli auto za 200 litru a kazdou chvili si je videl nebo slysel jak delaji zlodejske najezdy nebo se ti gorily pohybujou po zahrade a vyhlizeji co cornout a vydesily mladou jak byla sama doma s malou atd. tak na to budes mit taky jiny pohled.V nekterych odlehlych mistech tady maji lidi strach polozit i neco na zahrade nebo jim to pokradli!Policajti jsou tady zdechli radeji buzerujou kus od hranic za folie a kraviny misto aby delali co maji a vypada to tak ze na ne pujde soukroma agentura nebo uz tady lidi toho maji dost!Iacobus píše:"my tady na valassku asi budem stavet strelnici misto byvale celnice na slovaky nebo tady maji jen zlodejske vyjezdy a posledni dobou jsem na ne cim dal vic vysazeny!!!"
Hanzy
Až vystrieľaš všetkých Pražákov, dieslákov a Slovákov, dojdi prosím aj na východné Slovensko, máme tam pre teba veľa práce ešte s jednou minoritou.

Ano máš pravdu, hokeji opravdu nerozumím. Je dobře, že tomu rozumí ostatní, hlavně že praskají kosti a teče krev. To je ten suprový hokej, že Tomask.tomask píše:Oči mám v pořadku, ale ty asi nerozumíš hokeji. Likvidační zákrok, surovost prvního stupně - skus si to ještě jednou prohlednout a pak napiš něco objektivného.V.Brousek píše:tomask, skoč jsi na oční, protože to byl likvidační zákrok. Surovost prvního stupně.
Hlavní je že vyhrali a že zítra vyprovodí domů Amíky.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |