Uveril som az vtedy, ked do nadrze sa zmestilo len 7l nafty
 Bol to Ford C-max a predpokladam ze 1.6TDCI.
Moderátor: Blue Lanos

No prave v tom je ten for, ze o auta sa fakt zaujimamtomask píše:Tak tohle bych nikde neříkal ani nepsal, tys vůbec nepoznal že je to diesel
A nebo si jezdil hluchý a slepí
Tomu fakt nerozumím, ty asi nebudeš moc fanda do aut a řízení.

jece píše:Jazdil som s desiatkami roznych aut a chcem tym povedat, ze v interieri su moderne diesle pekne odhlucnene.
Ešte pár príspevkov tohto typu a niektorým ľuďom na tomto fóre, jazdiacim na benzín, sa zrúti svet, v ktorom žijúKjub píše:Ja som isiel na Hyunday i30 1.6 diesel a tiez som sa toho kamarata ktoremu patril pytal, ci to nieje nahadou neni benzin. A bol to predsa len diesel. Uplne isiel ticho. Teda tichsie ako Cruze...

Hlavne že ste jazdili niekoľko dní po meste + cca 90 km po diaľnici a potom si tankoval "len" 7 (slovom sedem!!!) litrov nafty. Asi sa stal zázrak. S takýmito kecami choď kŕmiť kačeny alebo choď na Star Trek forum.jece píše:Minuly rok som sa pred kolegom riadne zahanbil. Na sluzobke sme mali pozicane auto z pozicovne a niekolko dni sme s autom jazdili po meste a cca 90 km po dialnici. Pred odovzdanim auta bolo povinnostou doplnit nadrz doplna a tak som zasiel na benzinku a auto pristavil k benzinovemu stojanu. Kym som z auta vystupil, benzinar ma predbehol a tvrdil, ze to je diesel, a aby som potiahol k naftovemu stojanu. A fakt, na vicku nadrze bola nalepka dieselUveril som az vtedy, ked do nadrze sa zmestilo len 7l nafty

Bol to Ford C-max a predpokladam ze 1.6TDCI.
Motor posluchal na sebamensie stlacenie plynoveho pedalu a pekne tahal bez akehokolvek oneskorenia. Ziadny turboefekt. Na dialnici tocil mozno aj na 3 tisic otacok a mal som plne ruky prace so soferovanim a s orientaciou na talianskej dialnici, tak som si nestihol vsimnut ani do kolko je ten otackomer. Vsetky tieto "rusive" vplyvy sposobili, ze som si nevsimol, ze je to dieseltomask píše:A co tak jízda, otáčky motoru atd ?

Hodnotenie z auto.cz:Kjub píše:Ja som isiel na Hyunday i30 1.6 diesel a tiez som sa toho kamarata ktoremu patril pytal, ci to nieje nahadou neni benzin. A bol to predsa len diesel. Uplne isiel ticho. Teda tichsie ako Cruze...
 čo ma ale najviac potešilo je zistenie, že dokáže naozaj jazdiť kombinovanú spotrebu aspoň približnú tej ktorú uvádza Chevrolet. Natankoval som plnú a odjazdil som od pondelka 450 km, na čo som spotreboval polovicu nádrže. Prekvapilo ma tiež, keď som si všimol že v polovici nádrže mi ukazuje dojazd 450 km. My čo máme 1.6 vieme, že dojazd 900 km je iba sci-fi a takto lacno Cruze jazdí veľmi nerád.   Pravda je, že ručička má tendenciu druhú polovicu nádrže ukazovať rýchlejšie a tak nakoniec to asi nebude také slávne. Avšak túto trasu rovnakým spôsobom jazdím častejšie a ešte som podobné hodnoty nezaznamenal. Myslím že pre tú novú 1.6-ku model 2011, to bude už samozrejmosťou.
 čo ma ale najviac potešilo je zistenie, že dokáže naozaj jazdiť kombinovanú spotrebu aspoň približnú tej ktorú uvádza Chevrolet. Natankoval som plnú a odjazdil som od pondelka 450 km, na čo som spotreboval polovicu nádrže. Prekvapilo ma tiež, keď som si všimol že v polovici nádrže mi ukazuje dojazd 450 km. My čo máme 1.6 vieme, že dojazd 900 km je iba sci-fi a takto lacno Cruze jazdí veľmi nerád.   Pravda je, že ručička má tendenciu druhú polovicu nádrže ukazovať rýchlejšie a tak nakoniec to asi nebude také slávne. Avšak túto trasu rovnakým spôsobom jazdím častejšie a ešte som podobné hodnoty nezaznamenal. Myslím že pre tú novú 1.6-ku model 2011, to bude už samozrejmosťou. .
 .  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |