Tak !
 Tak !  Každopádne chiptuning na atmosferický benzín je škoda peňazí...každý dobrý chipper ktorý neechce za každú cenu zarobiť ti to povie...
 Každopádne chiptuning na atmosferický benzín je škoda peňazí...každý dobrý chipper ktorý neechce za každú cenu zarobiť ti to povie...Moderátor: Blue Lanos
 Tak !
 Tak !  Každopádne chiptuning na atmosferický benzín je škoda peňazí...každý dobrý chipper ktorý neechce za každú cenu zarobiť ti to povie...
 Každopádne chiptuning na atmosferický benzín je škoda peňazí...každý dobrý chipper ktorý neechce za každú cenu zarobiť ti to povie... 

Je to tam veľmi pekne napísané a pokiaľ si to pozorne prečítaš tak na to prídeš...
 Je to tam veľmi pekne napísané a pokiaľ si to pozorne prečítaš tak na to prídeš...Hele chrudoši děláš si srandu nebo ti to ještě pořád nedošlo ?chrudoš píše:Tak nejsem blbej, vim, jak se da auto poladit, decko ze me delat nemusite. Spis mi uz konecne dejte odpoved!
1. Za predpokladu, ze vyfuk v seriovem aute nedusi motor, ten spaluje a vyfukuje bez problemu, co mi pomuze lepsi vyfuk, kdyz nikde problem neni?
2. Pokud vyfuk v seriovem aute nestaci a dusi mi motor, muzu si auto oturbit a precipovat jak chci, ale ten slaby vyfuk mi vyssi vykon stejne zbrzdi, tudiz jsou veskere upravy bez vymeny vyfuku zbytecne.
Jedna z techto domenek je dle logiky pravdiva, to mi nikdo nevyvrati a zatim nevyvratil. Pokud mi tu nekdo dolozi zmereny vykon pred a po vymene vyfuku, budu jen rad
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |