Tak vracim se k "zavade" topici stredove konzoly.
Byl jsem se jen tak informovat v Renocaru, jestli uz se neco nepohnulo kupredu, jestli uz neni nejaky reseni problemu. Technik mi zdelil ze je vsechno pri starem, zavada je v reseni. Tak jsem se ho zeptal, jestli by se teda nedal sehnat ten novejsi plast kterej to cely kryje, odpovedel, ze se neda objednat, tak moje dalsi otazka byla jestli by ten novej plast nesel vycvaknout z tech nove dovezenych aut, abych si ho tam mohl do svyho auta a do toho novyho ze by se dal ten starej, odpovedel, ze ho to taky napadlo, ale ze dostal zakaz a odkazal me na prodejce, co mi auto prodaval, ze ten dokaze domluvit ledacos.
Sel jsem za prodejcem, ten mi sdelil ze jednaji s importerem aby se sem ten novej plast dal objednat, aby se to tedanzatim resilo takhle nez se prijde na neco poradnyho. Nicmene se sel zeptat a behem 10 min jsem drzel novy plast v ruce (stoji necelych 400 kc). Rekl mi ze se interne domluvili, ze to zatim budou resit takhle (ty novy plasty budou vytahovat z tech novych aut a do nich davat ty stary) nez se to bude dat sem objednat. Takze aspon neco zatim.
Nicmene si myslim, ze se veci daly do pohybu taky diky tomuto foru, jelikoz mi taky rikal, ze zjistili, ze existuje nejaky forum (presneji nespecifikoval) a precetli si tam na renocar kritiku, takze to museli nejak vyresit rychle. A taky ze lidi (potecionalni kupci) co chodi k nim do salonu a vybiraji Cruze, se hnedka ptaji jak se bude resit ta topici stredova konzola.
Jinak teda topeni se s nejvetsi pravdepodobnosti nijak predelavat nebude, ale prej se resi jak to co nejlip zaizolovat aby to netopilo nebo topilo co nejmin.
Takze bych rekl, ze Renocal je uz proflaknutej... A ze z toho nemaji radost.
Plast jsem nacvakl,samozrejme zento ten problem neresi, ale zatim registruju taovy 30-40% zlepseni, plast je sice horkej, ale vymyzelo to horky salani tou dirou co tam byla. Uvidime jak to bude dal pokracovat.
Takze ti kdo jezdite do renocaru (Brno) a chteli by jste to vymenit, mate moznost ti kdo nejzdite do brna, nebo nejste z Brna, zkuste si to domluvit u vaseho prodejce.

Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)