-------------------mino píše:Tak tam je fakt prenádherne.A vidím že si sa prisposobil klimatickým podmienkam učesom
Nádherná fota .... a sluší to klukům .... že ? Nazdar klucí " Pavlíkové "
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-------------------mino píše:Tak tam je fakt prenádherne.A vidím že si sa prisposobil klimatickým podmienkam učesom
...........................ďábel s oplem píše:tak tomu se říká pohoda, klídek a mentos![]()
každopádně co jinýho v tomhle počasí dělat že
Vazoun píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký letní den ...krásný fotečky sem klucííí vkládáte ... tak mě taky napadlo, abych nebyl pozadu ...
takto tráví svou celoroční dovolenou v těchto vedrech " Vazounek "
Vidíš Vazounku jak ti to s těma holkama sluší - trochu závist ten bazén...tady ve vnitřní Praze je peklo horoucí....Vazoun píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký letní den ...krásný fotečky sem klucííí vkládáte ... tak mě taky napadlo, abych nebyl pozadu ...
takto tráví svou celoroční dovolenou v těchto vedrech " Vazounek "]
He he a on má Vazoun stejnej úsměv jako jeho Mates v avataroviVazoun píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký letní den ...krásný fotečky sem klucííí vkládáte ... tak mě taky napadlo, abych nebyl pozadu ...
takto tráví svou celoroční dovolenou v těchto vedrech " Vazounek "
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |