serviska cruze
Moderátor: Blue Lanos
serviska cruze
cena servisky cruze? :/ renocar brno du tam a chcu vědět jakou cenu mam předpokládat 

Ford Focus 2001 , Silver , 1.8 TDDI (66kw)
Chevrolet Cruze 1.6LS+ MarBlue (83kw)
Mini Cooper JCW, Black-white , 1.6 (155kw)

- Reklama
Re: serviska cruze
Tak 7.5. t.r. první serviska na 1,6 s klímou v cajku! Zatím OK! Auto Horečka Kunín 3,6tKč.  

Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------

Ex. Cruze, Kalos, Nexia
I kdyz to budu resit az za dlouho, taky me to zajima, ten renocar, pak se napisschnappi píše:cena servisky cruze? :/ renocar brno du tam a chcu vědět jakou cenu mam předpokládat
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca

Já se zeptám jako pitomec, ale po kolika kilometrech? Ať se snažím, jak se snažím, z příručky to asi nepochopím, na to jsem moc blbej (protože podle Evropského servisního plánu, kam patří i Česko, to vypadá na 30.000 km - což mi přijde strašně moc)

serviska bud po 30000km nebo rok od prevzeti vozdila... technicka po 3 letech

Já Ti teda nevím, ale nové vozy mají technickou po 4 letech!  

Ex. Cruze, Kalos, Nexia

Ex. Cruze, Kalos, Nexia
A jeste navic po 25 tkm, ne po 30, ale zalezi na aute a dokonce i na motoru, tohle at si kazdy prohlidne v servisni knizce. No navic jsem se bavil s prodejcem, jeste si to overim, ale rikal, ze jim staci v servisni knizce razitko za dany kalendarni rok, na nejake rocni lhuty a kilometry kaslou. Tvrdili to v Renocaru v Brne, auto mam od unora, takze si to pristi rok jeste overim 

No do servisní knížky jsem koukal, ale nenašel (ale třeba jsem koukal blbě). A v manuálu (aspoň co je na webu) je 30 tisíc. Ale skoro bych si vsadil, že mi prodejce říkal 15...

POZOR  !! s  povinnými  prohlídkami vozidla  po  předepsané době  nebo ujetýchg  KM si nezahrávat,. Jakákoliv  závada  která vznikne na vozidle nebude  uznána jako záruční oprava pokud nedodržíte zeáruční povinné prohlídky v AUTORIZOVANEM servise. 
Servisní záruční prohlídka a technická prohlídka po 4 letech je něco jiného to si nepleťte. Techniská prohlídka po 4 letech u nového vozu je předepsaná ze zákona o provozu vozidel. Sevisní prohlídka v záruční době je předepsaná výrobcem vozidla a vztahuje se na záruku vad na vozidle.
Proto si urychleně zajděte na váš autorizovaný servis , mělo by to být u CRUZE počet ujetých KM, nebo maximálně po jednom roce. Nechte si vysvětlit a ukázat v knížce kolik to má být KM, u neslužebního vozu se za rok tolik KM nenajede a proto platí rok.
Rychle si to zjistěte, nebo vám případnou závadu na vozidle nikdo potom jako záruku neuzná. Toto dělají servisi velice rádi, tím se vyzují ze zbytečných tahanic v případě poruch. Rovněž mají v servisech v oblibě nevydat doklad co vše bylo na vozidle opraveno jako v záruční době, VYŽADOVAT PÍSEMNĚ !!!

Servisní záruční prohlídka a technická prohlídka po 4 letech je něco jiného to si nepleťte. Techniská prohlídka po 4 letech u nového vozu je předepsaná ze zákona o provozu vozidel. Sevisní prohlídka v záruční době je předepsaná výrobcem vozidla a vztahuje se na záruku vad na vozidle.
Proto si urychleně zajděte na váš autorizovaný servis , mělo by to být u CRUZE počet ujetých KM, nebo maximálně po jednom roce. Nechte si vysvětlit a ukázat v knížce kolik to má být KM, u neslužebního vozu se za rok tolik KM nenajede a proto platí rok.
Rychle si to zjistěte, nebo vám případnou závadu na vozidle nikdo potom jako záruku neuzná. Toto dělají servisi velice rádi, tím se vyzují ze zbytečných tahanic v případě poruch. Rovněž mají v servisech v oblibě nevydat doklad co vše bylo na vozidle opraveno jako v záruční době, VYŽADOVAT PÍSEMNĚ !!!
Nepsal jsem to sem jako haur, ze to mam na haku, ale schvalne jsem se na to ptal, jestli me vyhodi, kdyz prijedu o kilometr nebo den pozdeji, prodejce rekl, ze v klidu, ze takhle to neberou, klidne o mesic dva pozdeji, jde o kalendarni rok, tot doslovna odpoved prodejce pri prebirani auta! A je jasne, ze si to jeste poradne zjistim, jen jsem chtel naznacit, ze v Renocaru mozna maji trosku lidstejsi pristup, mozna ne. 
Ale dekujeme za prednasku

Ale dekujeme za prednasku

Přesně tohle udělali u Dojáčka v Praze....oprava kontaktů....Technik:to byla malá závada-to ani psát nebudeme a já souhlasil, protože jsem byl rád, že je vše funkční...moje hloupostdizl píše:... Rovněž mají v servisech v oblibě nevydat doklad co vše bylo na vozidle opraveno jako v záruční době, VYŽADOVAT PÍSEMNĚ !!!
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD

minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Oni při koupi auta řikaj lecos. Jako že servisky jsou levný, že rozvody stačej až po X km, že když jezdíš hodně je blbost měnit chladící kapalinu 3x do roka. No a pak uděláš 100 tis km za rok a škubou se že tu vodu vyměnit 3x musej a rozvody že se dělaj v 60ti a na 75 tě nenechaj.

Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram

Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Chlapi, nevím jakou Vám dali servisní knížku, ale mě dali českou a tam je v oddíle, kde se vyplňují servisní zásahy (garanční prohlídky) uvedeno: do servisu co 15 tkm nebo jeden rok, nicméně je tam jasná hvězdička a dole je uvedeno: Cruze / Captiva 30 000km!!!  Je jasné, že Cruze (alespoň benzínový) musí do servisu co 30 tkm nebo ve lhůtě jeden! rok....
Tolik asi vyčtu z mé servisky.
Mějte se!

Tolik asi vyčtu z mé servisky.
Mějte se!

Ex. Cruze, Kalos, Nexia

Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Jo a pozor ještě na jednu věc! KAŽDÁ ZÁRUKA MUSÍ být vyplněna v servisní knížce!!!!!  Je tam spešl oddíl pro záznamy výměn dílů v záruce, tj. jejich název, číslo dílu, atd... atd... Takže nejen papír formátu A4, jako doklad o servisní práci, ale také zápis do servisní knížky!!!

Ex. Cruze, Kalos, Nexia

Ex. Cruze, Kalos, Nexia
sakra mně už tam dělali tolik vecí v renocaru .. jinak sou tam fajn mladí borci jak já  doklad vždy mám všechny uschované... podle mně přístup fajn...
 doklad vždy mám všechny uschované... podle mně přístup fajn...