Není sice nijak obrovskej, ale hraje ciste a hezky... Mohu doporucit!

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Inak mam take zle tusenie, ze veco od Axtona ako aj moje Helixi nikto na Slovensko oficialne nedovaza
  Inak mam take zle tusenie, ze veco od Axtona ako aj moje Helixi nikto na Slovensko oficialne nedovaza  
   Je to skoda lebo su to slusne veci v pomere cena/vykon
  Je to skoda lebo su to slusne veci v pomere cena/vykon 

Pravdu mas hochuIvan píše:Tahat takovou krávu v kufru - víte, jak to zdvihá hmotnost na sprintech?
 A jak by se ti pak zvedla spotreba ani ho tam nedavaj
  A jak by se ti pak zvedla spotreba ani ho tam nedavaj  

Chod do servisu tam ti to urobiacubafire píše:Nazdar pánové. Mě poslední dobou začíná zlobit pravý zadní reprák. Prostě drnčí. Takže si nemůžu pořádně poslechnout muziku. Možná bude jen povolený ale nevím jak se k němu dostat. Nerad bych něco odborně urval. Jsou tam nějaké šroubky zespodu, nebo se vrchní mřížka jen vyloupne z vrchu?

Ale nie, zaujimave, ze ten isty reprak drnci aj mne, ale to tam mam druhe. Tie original Onkyo sa mi roztrhli. Repraky su ulozene v plastovych krytoch. Ide tam hocijaky 16,5 cm reproduktor. Tie kryty alebo puzdra alebo ako to mam nazvat su v kufri prisrobovane troma plastovymi maticami. Cele sa to da potom vytiahnut. Ked chces dat von reprak, tak musis odmontovat mriezku. Ta drzi tak, ze z nej na druhu stranu trcia take jazycky, ktore su poohybane.  Ja fakt neviem preco to drnci ked na tom zadnom plate su aspom 3cm filcu a drzi to dost pevne. Teraz ma este napadlo, ze hovorim o sedane. Neviem ako to ma hatchback.
 Ale nie, zaujimave, ze ten isty reprak drnci aj mne, ale to tam mam druhe. Tie original Onkyo sa mi roztrhli. Repraky su ulozene v plastovych krytoch. Ide tam hocijaky 16,5 cm reproduktor. Tie kryty alebo puzdra alebo ako to mam nazvat su v kufri prisrobovane troma plastovymi maticami. Cele sa to da potom vytiahnut. Ked chces dat von reprak, tak musis odmontovat mriezku. Ta drzi tak, ze z nej na druhu stranu trcia take jazycky, ktore su poohybane.  Ja fakt neviem preco to drnci ked na tom zadnom plate su aspom 3cm filcu a drzi to dost pevne. Teraz ma este napadlo, ze hovorim o sedane. Neviem ako to ma hatchback.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |