-------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís 20

Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
Moderátor: Blue Lanos
Ja si to pre istotu fotím do mobilu...alvin píše:Ja si to vždy pre istotu poznačím na papierik a tak vylúčim možný omyl![]()
A co mám říkat já, když v té knížce JAK NA TO o čtyřválci není vůbec nic. A všechno se týká pouze typu I.Stanley píše:Vazoune,to Ti závidím,já zatím zjištuji co kde je a na záchodě většinou študuji knihu jak na to i když popis pojistkových skříněk vůbec nesouhlasí
--------------------------------alvin píše:P.S. Kto by mal záujem o nejakú inú stať tejto francúzskej príručky k Matizu II,napíšte sem,odfotím a dám sem,nie je problém
Vojto,aj toto tu už bolo, keď si naši v r.1977 kúpil Wartburga,šlo o inovovaný typ 353/1W,tzv 353-ka 3.generácie,v žiadnej príručke nebol presnejší návod ohľadom údržby diskových bŕzd a 2.okruhového brzdového systému,iba v poslednom vydaní knihy p. Ing. Jindřicha Dršatu bol aspoň popis v slovenskom preklade nemeckej príručky nebola o nich ani zmienkaVojta píše:A co mám říkat já, když v té knížce JAK NA TO o čtyřválci není vůbec nic. A všechno se týká pouze typu I.Stanley píše:Vazoune,to Ti závidím,já zatím zjištuji co kde je a na záchodě většinou študuji knihu jak na to i když popis pojistkových skříněk vůbec nesouhlasí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |