vím že mi asi budete spílat že už se to tu několikrát řešilo ale i přesto- mám problém se sedačkama v Nexii - jsou úplně nasr.... Dočetl jsem se tady na foru v něaké staré diskusi na tohle téma že tam údaně pasují ze starších Oplů. Nedozvěděl sem se ovšem co znamená že pasují...je to tedy tak že vezmu sedačky např z Corsy nebo Calibry odšroubuju ty z Nexie a našroubuju z Opla? Držáky a kolejnice to je všechno stejné? A nevíte náhodou někdo jestli by se tam nedaly dát sedadla z Omegy?A nebo B to je 1 ale ty by se mi asi líbily nejvíc...
Pak tady mám ještě jeden problém s podsvícením ovladačů topení a ventilace - nevíte někdo jak nenásilně a bez ztráty nervů vyměnit žárovky aniž bych to musel rozsekat na maděru a následně vyměnit komplet? Zkoušel sem to ale prostě nevím jak na to
 (a to už jsem to na pár autech dělal, tak nevim)
  (a to už jsem to na pár autech dělal, tak nevim)Dík moc za odpovědi a všem přeju bujarý Silvestr a perfektní nový rok

protože má jen 75tis nalítano.
  protože má jen 75tis nalítano. .
 . . Jediný problém, který jsem řešil byl s pásy, takže jsem musel vyměnit vnitřní kolejnice sedaček za ty z Nexie. Je tam trochu jiný úchyt na ten pás, protože v Astře jsou napínáky a ty oni prodávají zvlášť. Jinak vše pasuje na 100%. Kdybych pořídil sedačky i s napínáky nemusel jsem s nimi dělat nic ale to je 1 aspoň jsem ušetřil
 . Jediný problém, který jsem řešil byl s pásy, takže jsem musel vyměnit vnitřní kolejnice sedaček za ty z Nexie. Je tam trochu jiný úchyt na ten pás, protože v Astře jsou napínáky a ty oni prodávají zvlášť. Jinak vše pasuje na 100%. Kdybych pořídil sedačky i s napínáky nemusel jsem s nimi dělat nic ale to je 1 aspoň jsem ušetřil