...to Richarde už dodo Š 105 - 130 měla ventil " vody " u výměníku topení ( někdy se stávalo že tekl ...)...nicméně u nexie jsem to nerozdělával ale je tam, ofukový klapky ventilace to je někde jinde...
Mějte se fajn
Voda v chladiči
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
výměník
...to Tomáši, já to skutečně u nessie nerozdělával, ale pokud si pustím " ofuk " ventilaci, tedy klapkama tak je i po zahřátí motoru studený vzduch - tedy to ventil má... navíc je tam i regulace průtoku vody modré a červené pole a jde to trochu ztuha, prostě otvírá to ventil...ale tady to je o výměně názorů a zkušeností, tedy tak...osobně mám zkušenosti s dodo a tam mnohdy právě ventil línal nebo tekl...u korejců se učím od palikxe
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Favorit ještě měl kohout topení (vím to, protože mi tekl), Felicia ho už nemá, jestli ho má Nexie nevím, neměl jsem ji a co bylo v Pontiacu (Raceru) si fakt nepamatuju... 

Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Nexie ventil nemá. Topení je honěný přez malej radiátorek a vzduch se ovládá pouze klapkama!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
voda
...a tak vážení já se nepřu - neměl jsem rozdělaný - aneb co se nes... nerozdělávej, takže tak...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico