co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hynek píše::lol: Levou , Ivoši , pro štěstí! ;) :roll: :lol: :lol: :lol:
A ty to koukej vyfotit, ať se oko potěší!!! :lol: :D ;) ;) ;)
Jasne,ze nafotim...vsak jsem to rekl...jen doufam,ze nebude prset jako dneska... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Pratele tak jsem zde a mam pro vas cerstve fotky...uz jsem to byl projet a perfektni...
Obrázek
Obrázek
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Krásné Gosíku tak to má vyzerať ObrázekObrázekObrázek
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

No nadhera Goosiku hned to vypada jinak... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Tak mě dneska potěšilo, že vyšlo počasí a nepršelo. Byl jsem na Masarykovém okruhu na akci Sraz klubu sportovních aut. Moc se mi tam líbilo, mám plno fotek, těch skvostů a hlavně musím říct, že to byla akce na úrovni. Žádný vůl tam neřval do mikrofónu po celý den, jak na tuning srazech a dokonce nebyl potřeba žádný doprovodný program. Prostě pohoda!!! Příště jedu zas. 8)
A pak mě potěšilo, že jak jsem jel tam, tak jsem potkal v protisměru Ivana. A ani o tom neví. :lol: :lol:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

peha,Hanzy: Dikes kluci...ja se na to nemuzu vynadivat...porad ji sleduju z okna... ;)
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Pavle, hezké autí, vůbec se ti nedivím, že pořád koukáš z okna. Ale již toho nech a máš vyluxovat obývák :lol:
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Vaclave dneska to bohuzel vypada,ze se budu zase jen koukat...celou noc prselo a stale jeste prsi a kdyz se kouknu siroko daleko okolo sebe...vsude cerno... :cry: Takze luxovani obyvaku nebude... :(
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:P Jen aby sis neodřel nos o strop! :P :D :) Tyhle namyšlený pražáci..... :lol: :lol: :lol:
Ale je to pěkný Pavle, moc se mi líbí! Nedivím se že se nemůžeš vynadívat. Na krásnou holku je pěknej pohled!! :D :) :lol: :lol: :lol:
PS. Tady leje , jak z konve! Už od rána.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

ˇPavle , ty jsi mi nerozuměl. Obývák doma - teda pokud nebydlíš ve tvém hezkém autí :lol:
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Richard

Příspěvek od Richard »

Mě před chvilkou potěšilo, že Chevrolet ve WTTC ve Španělsku vyhrál a to konkrétně HUFF.... další byl na 6 (Larrini) a pak na 8 místě (Menu) Držím palce pro druhou jízdu -i -i
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hynek píše::P Jen aby sis neodřel nos o strop! :P :D :) Tyhle namyšlený pražáci..... :lol: :lol: :lol:
Ale je to pěkný Pavle, moc se mi líbí! Nedivím se že se nemůžeš vynadívat. Na krásnou holku je pěknej pohled!! :D :) :lol: :lol: :lol:
PS. Tady leje , jak z konve! Už od rána.
No tak dest ne dest musel jsem na nakup...takze jsem se nemohl namyslene koukat ale koukal za to namyslene ven za jizdy no... :lol: :lol: :lol: Jen co me vydesilo,ze se nevracel pedal spojky...jedu a pedal sel pomalu zpatky a pak najednou uplne vylit...tak mi vrtalo hlavou co to je a na krizovatce jsem zastavil a koukam,ze mam nacpanej koberecek pod pedalem...tak jeste aby se vracel...takze zahada vyresena... ;)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

V.Brousek píše:ˇPavle , ty jsi mi nerozuměl. Obývák doma - teda pokud nebydlíš ve tvém hezkém autí :lol:
Tak to jsem pochopil spatne...ono totiz toho mista co je v Leganze je srovnatelny s utulnym obyvakem a tak jsem si to takhle spojil... ;)
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

:D U mě je to naopak, já když sednu do Matíze, tak si připadám jak ....... :D s manželkou se ve stálem styku :D :D :D i když na druhou stranu na delší trasu (Chorvatsko) jsem nepocitoval ze sedaček a z malého prostoru únavu.
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Teda Pavle,s těmi koly vypadá Lega hned líp! Jo abych nezapoměl,mám pro tebe tu středovou pokličku.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Odpovědět

Zpět na „POKEC“