Ale teď vážně, v tvém případě bych asi zkusil dát na auto potahy, když projdeš forum (hledat) myslím že se tu najde kontakt na několik firem, co dělají schopné potahy a mám pocit, že Ivoš o tom psal, určitě se ti ozve.

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Kdoví, jestli by to pomohlo. Já kdysi reklamoval, že se mi opěrka sama vrací do polohy nula. Kroutili se, že opěradlo nejde rozebrat a že by im na centrále toto neuznali jako důod k výměně opěradla. Prý až přijedu příště na garančku, že mám třeba tvrdti, že mi svítí airbag a že to napíšou na vdný AB a vymění opěradlo. Ale při příští garančce si to nikdo nějak nebyl schopen upamatovat, co mi to vlastně poradili a tak nějak naznačili, že opěrka je věc, kterou nemá smysl řešit. Drží mi v poloze jen maximálně vystrčená a tak ji tak mám.Ivoš píše:A proč jsi to po prvním křupnutí nereklamoval???? Nebo ano?
Toto som tiez raz zazil. Vyriesil som to tak, ze som si na prepalene sedacky objednal origo potah od vyrobcu.tomg60 píše:Nazdárek lidi,už nějakou dobu jezdím s Lacetti SW,chtěl bych vědět z čeho by tam šly napasovat sedečky,protože ten kůň předemnou je propálil cigárama.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |