Ja sem na tom podobne...kdyz se neco klube tak mam starch tam jit a pak si vycitam,ze sem tam nesel driv... Se zubama teda ne...tam chodim pravidelne jednou za pul roku...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Já mám jednu stoličku trošku stranou...není to vidět a ničemu to nebrání ...u zubaře jsem byla asi před 7mi nebo 8mi lety...pám je zdravý a pevný (kvalitní kojící průprava ), takže vás kluci lituju, který máte problémy s chrupem... Ale to zvládnete
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
V Lasosáckým klubu se řeší pořád téma Palubní počítač K čemu to vlastně je? Jestli je venku teplo nebo zima poznám, v interiéru taky, kolik mi to žere nemá cenu řešit, když člověk potřebuje jet autem, tak jede autem...má to ještě nějakou jinou funkci?
Ivošku máš pravdu to nechápem ani já Tiež si píšem náklady na Legynku ale tankovanie ma nezaujímá keď chcem tak si spotrebu zrátam ale abych na to stále čumnel to by ma nebavilo je to tak ako píšeš keď chcem tak idem a netrápí ma spotreba
-peha- píše:Ivošku máš pravdu to nechápem ani já Tiež si píšem náklady na Legynku ale tankovanie ma nezaujímá keď chcem tak si spotrebu zrátam ale abych na to stále čumnel to by ma nebavilo je to tak ako píšeš keď chcem tak idem a netrápí ma spotreba
No kdyby to umělo ještě odposlouchávat policejní vysílačku a nebo vyplyvnout krásnou prsatou ženskou, tak bych to bral