Toto hovorí každý-presne.Ale je to vlastne takto-:zákl.cca 205litrov,ale má dvojité dno,takže nie je problém urobiť z neho hneď 270l.a ak ani to by nestačilo,môžem zadné sedačky posunúť dopredu o 10(alebo 15cm)a tým vznikne 370litrov(samozrejme,že je menší priestor potom na nohy v zadu,ale v núdzi sa to dá).Potom sa ešte dajú samozrejme sklopiť...a tak...
A ešte -bonus-ak ťa posadím na zraze dozadu,tak si môžeš aj operadlá sklopiť-ako v autobuse
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. )
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Ivoš píše:Jo tak....já zapoměl, že u vás je to dražší....tak já ti odpustím
No,niekto hovorí,že ceny sú dobré,len platy máme na ho...
Ja zasa tvrdím,že oboje
Naposledy upravil(a) Muco dne pát bře 21, 2008 10:07, celkem upraveno 2 x.
Ano...Klima je sice teraz vo všetkých verziach bez výnimky(taká je akcia),ale v akciovej cene mi dal grátis metalízu+central+poplašné(samozrejme výbava a miesto koberčekov som si dovolil vybrať gumové"rohože",keďže je teraz také "pekné" počasie...
trochu ozivim tuto temu....
tiez uvazujem nad zmenou auta. Moje esperko ma odfajceny motor a keby ho chcem spravit nakomplet+co treba aby zas jazdilo nieaky ten "rocik" tak do toho natlacim nenormalne peniaze, vzhladom na predajnu cenu auta.
...no, tak uvidim, obzeram sa po niecom inom...
ja tiez uvazujem, uz mam aj vybrane co a ako (radsej ani neprezradim, skoda reci ), len sa rozbyhat mi vzdy robilo problem a najst ten spravny kus, v pozadovanej konfiguracii a cene.
a potom este predat Lanosa, uff, aj smutno mi za nim bude
...to Docente i škoda simply ... začíná se slevami, ale je stále drahá ... v dané relaci jsou lepší auta ... a nová " fabka " se mi nelíbí vysoká a úzká, už i Seat dostal novou platformu a je " přijatelnější ", jinak rozdělení podle tříd A B C D tedy mini - malá - nižší střední - střední - a vyšší střední přestává být už podle renaultu určující clio grandtour - délka přes 4,2 rozvor 2,65 no a to už je podle mě nižší střední...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
Aj ja rozmýšľam nad zmenou lebo nubi toho má už hoodne za sebou...
Len sa neviem rozhodnúť či diesel alebo ostanem u LPG nakoľko nám tu išla cena pekne dole z 21,90 na 16,90...
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
...to lubinolob - alternativní paliva budou asi vyhrávat, LPG na základě ceny i když to je součást ropných produktů - zajímavý je zemní plyn u Oplu instalovaný už ve výrobě i s plnící stanicí k baráku ( napojenou na stávající rozvod plynu - a to by mohlo být hodně zajímavé - bez spotřební daně než se to okouká...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...