Už jsem to tady někde psal.Já mám papíry od 20 dubna 1962!! Tu předvojenskou trojku.Tenkrát mě stála 300kčs

Ať nám jezdí a nezlobí

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Hele ty Ostravska tlamo,ty aby jsi neryl vid?Hanzy píše:Heleeee to zni jako velkohube chvastani tobe to jede vic nez 50km/h joooooo????Prekvapujes....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jednoduchá odpověď. Proč by nejeli, když jim to vyhláška umožňuje a ty se můžeš vztekat jak chceš. Hlavně to chce klídek. Jinak ty SPZ nic neznamenají, mohou to být zrovna pražáci, kteří pruděj.Petr Soukup píše:Tak pánové to co se dnes opět opakovalo v Praze na Evropské ve mě jen utvrzuje,že řidiči s R.Z. "S","H","E","T", a jiné podobné jsou snad provokatéři,nebo je baví ucpávat Prahu. Jak jinak si mám vysvětlit,že tito řidiči jedou v levém pruhu kde je sedmdesátka,padesátkou? To je na pěst a ještě se baví tím,že jedou vedle sebe a mají p...l z toho,když na ně blikám,aby mě pustili.![]()
![]()
![]()
![]()
Tohle nechápu!!!!!!!!!!!!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |