Zeby to bol nas Krtek? Mne sa zda ze je. Zhana zdroj a mys k Amige 500 tak ak niekto ma urcite mu tym pomozete

Jo krtku ja mam amcu 1200 z 1,2GB HD

Bol to moj druhy pocitac a nikdy ho nepredam heh
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Kamos mel kdysi A500, ke ktere si po case poridil znackovy HDD box (ne originalni Commodore, ale nejaka 3rd party znama znacka, ted uz ale nazev nevim). Oproti commodorackemu HDD byl ten box mensi (tvarem presne navazoval na bok A500) a obsahoval i turbokartu, ktera se za behu Amigy dala kdykoliv zapinat a vypinat (sranda byla, jak se treba vzdycky zrychlila napr. disketovka po zapnuti turbokarty a po vypnuti zase zpomalila). Kamos tehda sehnal box bez vlastniho HDD, ale bez problemu jsme tam nainstalovaly 2,5" HDD z PC notebooku. Co se tyce instalace, na zadne problemy si nevzpominam, myslim, ze byla treba instalacni disketa pro WB1.3 - podobna, jaka byla uz primo soucasti vyssich verzi OS.Krtek píše:Ještě abych nebyl. Amoun som a amoun buděm, boing-balla obujem
Ináč všem doporučuju stránky u Probera www.amiga.probers.info a přidružený forum. Ani sem nečekal jak tam bude po těch letech živo !
Mam toho na web v palici dost ale potřeboval bych tak 30 hodinový dny![]()
Krom toho pětikila mam ještě pod stolem A120 v Infinitiwu, která snad brzy dostane CF kartu jako harddisk, na půdě Amigu 2000 s odpálenou (asi) 8520kou a Pegasos jak možno dočíst je už 4 roky na cestě
No takhle nejak vypada i muj exemplar (akorat jine logo na stitku - to nove hranate) a stejny je i monitor (delalo se vic variant, nektere mely prepinac do zeleneho monochromu a jine ne, obrazovky ruzne, ale to nejzajimavejsi je, ze i muj puvodni, i ten aktualni, co jsem zdedil po kamosovi, je vlastne DAEWOO, asi moje vubec prvni DEAWOO v zivote!Blue Lanos píše:A tu je moja Amiiiga 1200 s HD
To booool najlepsi quickshot co som mal ale musel som ho predat z Atari 800XL a pak sa uz nepredaval a kupil som az tento cerveny k amci.Slam píše:Jo a mam koukam i stejnej joystick + jeste 2 nejjednodussi QuickShoty I k tomu (ty jsem mel stejne nejradsi, pouzival jsem je uz od 8-bitu, kdyz jsem si jeden jel slavnostne koupit az do prazskeho Tuzexu, jinde se totiz joystick tehda sehnat nedal)
Samozrejme som to myslel darovat len som sa nejako "upsal"pik píše:Já mu to nechci prodat já mu tu A 500 daruju.Stejně by jsem to vyhodil.
A skoro jistě máme i myšku.(pik@podvlci.com)hoj
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |