Pojišťovny

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

U které jste pojišťovny?

UNIQA 18mil 2326.kč
7
12%
GENERALI 18mil 2448.kč
9
15%
ALIANZ 18mil 2599.kč
9
15%
TRIGLAV 50mil 2772.kč
2
3%
ČSOB 24mil 3250.kč
7
12%
KOOPERATIVA 24mil 3355.kč
10
17%
ČESKÁ POJIŠŤOVNA 20mil 3385.kč
9
15%
ČPP 70mil 3515.kč
7
12%
WÚSTENROT 35mil 4204.kč
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 60

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No jazdím ale len tu po meste a trocha menej lebo používam služobné vozidla :lol: :lol: :lol: A čakať sa vraj oplatí veď treba ORANGE a T-Mobile kedy že to majú akcie predca tak ako všetci ---- koncom roka---- :lol: :lol: :lol:
Reklama

V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Jen že pojišťovny mají u nás ze zákona dva měsíce před koncem roku za povinnost zveřejnit výše sazeb za povinné ručení, protože je stanovena 2 měsíční výpovědní lhůta.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No to platí podobne aj u nás takže asi od 1.11. by mali byť zverejnené ceny tak potom sa rozhodnem jo a výpovedná lehota pojistky je 6 týždnov což som si ustrážil a teraz nezostáva len dúfať že nás tu pojistovne nezodrú z kože :D
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Re: pojištění

Příspěvek od Petr S. »

Serpico píše:....no tak jsem překonal svou v rozenou lenost a tu je nabídka od www.wuestenrotpojistovna.cz - Povinné pojištění: připojištění předního skla - úrazové pojištění přepravovaných osob - pojištění nadstandartních asistenčních služeb - dosavadní beznehodový průběh víc jak 240 měsíců - spočítáno u nexie 1,5 ( kategorie 55KW - 81KW ) na 1 818 Kč / ročně!!!! - tedy není co dodávat.....Nevolil jsem TRIGLAV to se zdálo podezřelé a nakonec mi nabídli ( wuestenrot ) ještě nižší cenu...

Mějte se fajn
to Serpico,jak chceš prokázat 240 měsíců,beznehody? Vždyt to je 20 let!!! Takové záznami nikde nenajdeš.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Petr Soukup píše:
Serpico píše:....no tak jsem překonal svou v rozenou lenost a tu je nabídka od www.wuestenrotpojistovna.cz - Povinné pojištění: připojištění předního skla - úrazové pojištění přepravovaných osob - pojištění nadstandartních asistenčních služeb - dosavadní beznehodový průběh víc jak 240 měsíců - spočítáno u nexie 1,5 ( kategorie 55KW - 81KW ) na 1 818 Kč / ročně!!!! - tedy není co dodávat.....Nevolil jsem TRIGLAV to se zdálo podezřelé a nakonec mi nabídli ( wuestenrot ) ještě nižší cenu...

Mějte se fajn
to Serpico,jak chceš prokázat 240 měsíců,beznehody? Vždyt to je 20 let!!! Takové záznami nikde nenajdeš.
nebuď puntíčkář :D měsíc sem tam :D hlavně že je spokojen s cenou
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

V.Brousek píše:
Petr Soukup píše:

Mějte se fajn
nebuď puntíčkář :D měsíc sem tam :D hlavně že je spokojen s cenou
V.Brousku to já jen tak vyrypoval. :lol:
ex BMW F 800 GS
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

V.Brousek píše:Oživím toto skoro aktuální téma:

V pátek mi přišla složenka od ČPP (Podnikatelská pojišťovna) na zaplacení povinného ručení na r.2008 na 1502 Kč. No není to nádherná částka.
Obrázek......................Obrázek....................Obrázek....................Obrázek....................Obrázek
Neni to premrstene za motorovou nakupni tasku??? :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Serpico

pojišťovna

Příspěvek od Serpico »

...no Soukup u Český poj. jsem od roku 1977 ( s autama, předtím motocykly ) no jinak jsem se k tomu dopočítal tak, že mi to sami napsaly u havárky....asi to bude mnohem více, neměl jsem nehody a pak 2002, když jsem koupil nexii, tak jsem sní ťuk ( baba mi to na zelené dodatkové světlo pro směr rovně zakápla, 10m za semaforem,to by neubrzdil pánbůh ) no nic moje blbost byl jsem vzadu...ale protože jsem měl havárku ČP mi to uhradila a snížila mi na rok z 50 na 40% bonus pak naskočil opět 50%...ale zákonné bylo na pojistku " AAA ", takže tam se nesnižovalo vůbec...auto nebylo převedené....prostě nikdo nemá patent...

Mějte s fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Re: pojišťovna

Příspěvek od Petr S. »

Serpico píše:...no Soukup u Český poj. jsem od roku 1977 ( s autama, předtím motocykly ) no jinak jsem se k tomu dopočítal tak, že mi to sami napsaly u havárky....asi to bude mnohem více, neměl jsem nehody a pak 2002, když jsem koupil nexii, tak jsem sní ťuk ( baba mi to na zelené dodatkové světlo pro směr rovně zakápla, 10m za semaforem,to by neubrzdil pánbůh ) no nic moje blbost byl jsem vzadu...ale protože jsem měl havárku ČP mi to uhradila a snížila mi na rok z 50 na 40% bonus pak naskočil opět 50%...ale zákonné bylo na pojistku " AAA ", takže tam se nesnižovalo vůbec...auto nebylo převedené....prostě nikdo nemá patent...

Mějte s fajn
Milane sorry,já fakt jen rejpal. Ty jo,ale ta cena je zajímavá! Já mám na Nexii 25%bonus a platím 4200.
ex BMW F 800 GS
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

A hele teraz vieme kdo to tu rozšijure stránky je to Sepicko lebo doteraz boli normálne a hup po jeho príspevku treba jazdiť myškou :twisted:
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

-peha- píše:A hele teraz vieme kdo to tu rozšijure stránky je to Sepicko lebo doteraz boli normálne a hup po jeho príspevku treba jazdiť myškou :twisted:
Tak bud rád,jinak by toto téma umřelo. :lol: :lol: :lol:
ex BMW F 800 GS
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to peha hasíš na nepravém místě...( no nakonec P.C. mám v podstatě nové - známý mi odmítl opravovat starý - ani ta skříň nezůstala...) ale tomu nerozumím...jinak píši " normálně "...a ty stránky rožšířené mi taky se...a taky proti pehovi nic nemám, a proč taky...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To bol len šplech :lol: :lol: :lol: mne to neva já si jezdím s myškou sem a tam :lol: :lol: :lol:
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to peha jasně, abych řeč ( NEBO KLÁVESNICE ) nestála...jen tak mimochodem má cenu hasičák ( asi dederoni ) z doby kamenné - tedy z roku 1981..když ho " odfouknu " tak je funkční a dokonce i manometr je v zeleným poli...no akorát trochu no je starý a voni se maj měnit náplně asi po 2letech...uhasil bych s tím, něco...a vůbec nemůže to vybílit případně auto zevnitř...měj se a díky..

Mějte se fajn

serpico
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ono je to tak že sa vetšinou len kontroluje a tak hasičák sa dá používať aj 10-15 rokou bez problémou vlastne sa nosí len na revíziu takže pokud ti ukazuje zelené tak je funkčný a ješte sa dá používať :D
Odpovědět

Zpět na „POKEC“

TOPlist