Že by na to už prišli

Tá známa "zlatá stredná cesta " sa opäť potvrdila ???
Ospravedlňujem sa kolegom,ktorí si to zoberú moc k srdcu !
http://www.aktuality.sk/zaujimavosti/za ... a-demenciu
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Chudak mala mlada...Iveta píše:To - Muco, moje dcera se chystá na vysokou školu, takže teď vážně riskuješ svoje chatrné zdraví.

Ale neboj Ivet jsou i vyjimky je jich malo ale jsou...
 Ale neboj Ivet jsou i vyjimky je jich malo ale jsou... 
 , autor zrejme nepochopil ani to, co napsal. Ten nadpis a prvni odstavec je dost zcestny. Studium zpusobi jen to, ze demence nastoupi pozdeji, ale zato to pak jde rychleji. Takze budto clovek zacne blbnout driv a jde to pomaleji, nebo zacne blbnout pozdeji, ale jde to pak rychleji. Neni to nakonec prast jako uhod?
, autor zrejme nepochopil ani to, co napsal. Ten nadpis a prvni odstavec je dost zcestny. Studium zpusobi jen to, ze demence nastoupi pozdeji, ale zato to pak jde rychleji. Takze budto clovek zacne blbnout driv a jde to pomaleji, nebo zacne blbnout pozdeji, ale jde to pak rychleji. Neni to nakonec prast jako uhod? 

Proste tak ako z učniáku nie vždy vyleze dobrý odborník tak aj nie každý je stvorený pre výšku ale keď ho to bavý tak nech mu to vyjde
 Proste tak ako z učniáku nie vždy vyleze dobrý odborník tak aj nie každý je stvorený pre výšku ale keď ho to bavý tak nech mu to vyjde   

To je samá vysoká škola,ale kdo bude makat? Kancelářský krysy? Ha ha ha,za chvíli už v téhle republice nebude makat nikdo.-peha- píše:Náhodou mne sa páčí vysoká škola lebo z mojej staršej dcerky rastie velmi dobrý doktor teda ona síce nebude liečiť ale genetika je jej velký sen ktorý si dúfam čoskoro skončí a my ju v tom plne podporujeme takže si myslím že jej výška dá velmi vela veď to čo už dnes dokáže je až neuveritelné jo a nijako sa nezmenila stále veselá a srandičky ktoré sú u nás na prvom mieste tak občas je šéfka

Takže zase zbydou "stary" blbci co se učily,aby pak makaly a mladý nás budou komandovat z kanclu.-peha- píše:No kdo by makal predca já zatial v troch robotách ale jeden nikdy nevie možno sa rozrastiem

Proste já nie som vysokoškoláč ale manuál

:lol:Jo a mladá ona nechce zostať v kanclíku aale chce robiť forézného detektíva v teréne

A na kerú kedveš mi to bude v angličtine...veď ja viem čítať po slovensky...PavelZ píše:Klid, autor zrejme nepochopil ani to, co napsal. Ten nadpis a prvni odstavec je dost zcestny. Studium zpusobi jen to, ze demence nastoupi pozdeji, ale zato to pak jde rychleji. Takze budto clovek zacne blbnout driv a jde to pomaleji, nebo zacne blbnout pozdeji, ale jde to pak rychleji. Neni to nakonec prast jako uhod?
Koho to zajima, tak trosku presnejsi clanek v anglictine:
http://myhealth.centrahealth.com/health ... 609361.htm

...nakoniec podľa tých reakcií to ľudia pochopili až veľmi dobre-je to tak ako to aj ty píšeš,len si to vysvetlil trochu v "ružovejšej"farbe a nerob zo mňa dementa !!!! Ty to dobre vieš,že tam nič nepochopiteľného nie je  ani v názve a ani v odsekoch...
 ...nakoniec podľa tých reakcií to ľudia pochopili až veľmi dobre-je to tak ako to aj ty píšeš,len si to vysvetlil trochu v "ružovejšej"farbe a nerob zo mňa dementa !!!! Ty to dobre vieš,že tam nič nepochopiteľného nie je  ani v názve a ani v odsekoch...   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |