Dnes vstoupil do svazku manželského AKRI. Daewooclub byl také zastoupen - v koloně vozidel nechybělo Daewoo Nubira. Skuste si tipnout, kdo s tím přijel.
Z Litomyšle
Vojta
Pěkný den
Přeji novomanželům co nejvíc pěkných dnů! I když je někdy zataženo občas i ty hromy a blesky ale zase vyjde slunko a je pěkný den
Upřímně Topol !
PS: Palikx mě taky napad ale z Litomyšle?Já myslel že je z Prahy.
Dám se podat.
Teď jsem si uvědomil,že svatba byla v Litomyšli Takže Palikx!
Hodně štěstíčka a všeho krásného AKRIMU a HANIČKE praje -peha- s rodinkou a hlavne vela rokou spoločného a krásného života + vela capartou čiže malích Akríškou
Samozrejme sa pridávam aj ja !!! Prajem vám všetko dobré,krásnu cestu manželským životom,nech vám čím skôr pribudne živé rádio domov- a vitaj medzi ženáčmi
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. )
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Prajem aj ja s mojou rodinou len same slnečné dni,veľa lásky a porozumenia.
P.S. Ja som tiež ešte len trojmesačný ženáč,už síce po druhýkrát,ale naše manželstvo je tiež ešte len v ZÁBEHU
Ešte raz veľa šťastia.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ne, vážně, děkujeme, bylo to moc fajn, všechno vyšlo tak jak mělo
Vojta nás se svou paní hooodně mile překvapil, jo a s Palikxem byl přítomen i PetrM, ale ten se nechal přivézt, proto bylo daewoo jen jedno A já jsem vyjímečně taky neřídil
AKRI - (byl) Muž z Ria ! AVEOtici všech zemí, spojte se
Všetko v pohode ale si ma tak trocha naštval lebo keby si písknul že do toho ideš praštit tak si mal luxusní limuzínu naco si myslíš že sem jí leštil lumpe jeden Aj tak vám však držím palce do šťastného manželského života
ti co tipovali uz sice vedi ale je to tak nesmel jsem chybet.nubi slapala v pohode.jirkovi jsme poprali neco popili dokonce i tancovali ,nevestu se unest nepodarilo-kricela jako kdyz ji na noze berou- a tak jirka stihl vyskocit a ubranil si ji.opravdu se vse podarilo asi jak melo.pridam s dovolenim jirky a jeho zeny nejake fotky co mi uvizly ve fotaku ale az nekdy v tydnu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil