Moderátor: Blue Lanos
Vojto, ja se s tim taky trapil a prisel na to!!!Vojta píše:Ze starého fóra jsem se poučil a chtěl jsem vyměnit hlavici šaltrpáky. Po dvou hodinách v garáži jsem to vzdal. Zkoušeli jsme to tři, ale ani jednomu se nepodařilo s hlavicí ani pohnout. Ani na jednu stranu. Nepomohlo ani hrubé násilí.Holt si asi nechám původní.
To jsem rad, ze jsem nekomu dokazal poraditVojta píše:To Robert:
Díky za radu, hned zítra se do toho pustím. Chci vyměnit i ten pytel - mám v merku modrý.
Sundat se musi (teda ten plastovy kryt). Pytel tam je prisroubovany zespodu na dvou sroubcich (oba z jedne strany), pokud se dobre pamatuji. Ale sundat to neni vubec zadny problem. Kdyz jsem instaloval zamek radici paky, mel jsem to hned venku.Robert píše:To jsem rad, ze jsem nekomu dokazal poraditVojta píše:To Robert:
Díky za radu, hned zítra se do toho pustím. Chci vyměnit i ten pytel - mám v merku modrý.
S tim pytlem mam pocit, ze se musi sundat ta stredova konzole, ale ja ho nemenil, tak se jen domnivam, ale zkousel jsem to, a nejlepsi volba se mi zda tu konzoli opravdu sundat....Pokud nekdo vite vic, opravte mne...dekuji![]()
Tak to je dobrý každej druhej Matiz co mi přijede do dílny má volnou řadící hlavici na páce a ty ji nemůžeš povolitVojta píše:Ze starého fóra jsem se poučil a chtěl jsem vyměnit hlavici šaltrpáky. Po dvou hodinách v garáži jsem to vzdal. Zkoušeli jsme to tři, ale ani jednomu se nepodařilo s hlavicí ani pohnout. Ani na jednu stranu. Nepomohlo ani hrubé násilí.Holt si asi nechám původní.
Vojto a nemáš doufám blikací šaltpáku jako Robert ...........Vojta píše:A JE TO!
Dnes už jsem to nevydržel a za pomoci hrubého násilí jsem sundal původní hlavici ze šaltrpáky. Nešla ani otočit, ani vytáhnout, tak jsem ji sprostě rozřezal. Na konci šaltrpáky není závit, ale v délce asi 2cm zubatý tisícihran. A ještě to bylo přilepené nějakým sajrajtem. Konečně už tam mám novou hlavici, sáček bude následovat později až ho seženu - zatím mají všude modré pouze v sadách s koulí, která se mi nelíbí a s potahem na volant, který je velký a taky se mi nelíbí. A ještě jsou drahé.Fotku hodím později - neměl jsem sebou foťák.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |