Radiátor kúrenia - tečie.

Moderátor: Blue Lanos

john

Re: Radiátor kúrenia - tečie.

Příspěvek od john »

Vďaka, a ako je to stou chladiacou zmesou? len nedávno som menil tesnenie pod hlavou
a mám tam novú zmes. Ešte jednu otázku mám stačí rozobrať len boky pred šoférom a spolujazdcom od spodu a predný kryt okolo rádia podla návodu od Atreja ? stredový panel kde je rádio a climatronik, zapalovač ostáva ako aj okolo rýchlostnej páky a brzdy?
DEAWOO LEGANZA 2.0 CDX - STRIEBORNÁ - LPG-XENÓNY - PREDNE A ZADNE PARK. SENZORY - MODUL AUT. ROZSV. SVETIEL, 7-inch Touch Screen 2 Din In-Dash Car DVD Player Built-in GPS Function Dual Zone JZY-817-G
Reklama

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

john píše:Vďaka, a ako je to stou chladiacou zmesou? len nedávno som menil tesnenie pod hlavou
a mám tam novú zmes. Ešte jednu otázku mám stačí rozobrať len boky pred šoférom a spolujazdcom od spodu a predný kryt okolo rádia podla návodu od Atreja ? stredový panel kde je rádio a climatronik, zapalovač ostáva ako aj okolo rýchlostnej páky a brzdy?
Lepší je vyndat ten středovej tunel,pak je tam víc místa. Klimu ani rádio vyndavat nemusíš. Pak už si jen odřeš a nalomíš ruce,ale jinak to jde ven. Pak máš ještě jednu možnost,vyndat palubku a máš tam přístup uplně super,ale neznám blázna co by to dělal.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
john

Příspěvek od john »

Konečne Leganza už kúri , bola to fuška ale dá sa to zvládnuť až nato že mám dnes poriadnu svalovicu stých akrobatických polôh pod volantom, :D stihol som to za jedno sobotné poobedie spolu aj s výmenou repasovaného alternátora , :D radiátor bol poriadne zanesený na jednom mieste bola korózia od chladiacej zmesi ale netiekol. Pech som mal až keď som išiel na skušobku a praskla vrchná benzínová hadica od palivového filtra taký smrad od benzínu som už dávno v kabine nemal striekala jak besná ešte že som nezbĺkol vymenil som ju za podtlakovú čo som mal po ruke a asi to tak aj nechám lebo tie originál nastrkovacie stoja za hovno. :lol:
DEAWOO LEGANZA 2.0 CDX - STRIEBORNÁ - LPG-XENÓNY - PREDNE A ZADNE PARK. SENZORY - MODUL AUT. ROZSV. SVETIEL, 7-inch Touch Screen 2 Din In-Dash Car DVD Player Built-in GPS Function Dual Zone JZY-817-G
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“