Palubný Pc v Aveu

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

Odpovědět
Uživatelský avatar
Scorpion.11
Chevy master
Chevy master
Příspěvky: 6011
Registrován: úte kvě 19, 2009 13:36
Bydliště: Městys Jedovnice

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od Scorpion.11 » pon zář 16, 2013 12:01

A proč by sis to nemohl dodělat jak někteří ? :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu

Reklama
 

Uživatelský avatar
frezzi
Chevy master
Chevy master
Příspěvky: 1576
Registrován: pon říj 08, 2012 16:10
Bydliště: Slovensko

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od frezzi » pon zář 16, 2013 12:59

rovnaká otázka ako Scorpion , prečo by si si to nemohol urobiť ?
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D

Uživatelský avatar
wlado
Začátečník
Začátečník
Příspěvky: 39
Registrován: ned bře 06, 2011 23:16

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od wlado » úte říj 29, 2013 09:36

Lebo neviem dat dole plast s displayom asi je display na pevno napajkovaný :-( skoda no nechcem aby praskol chapete nie :-( taze tak

Uživatelský avatar
frezzi
Chevy master
Chevy master
Příspěvky: 1576
Registrován: pon říj 08, 2012 16:10
Bydliště: Slovensko

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od frezzi » úte říj 29, 2013 11:10

ja som tak isto dole plast, ani display, ani ručičky nedával......... jednoducho som pod ten čierny plast podložil tenký plech aby som nepoškriabal display a tak som to jednoducho vyrezal..... práca tak na 40 minút aj s rozmontovaním :PP:
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D

Uživatelský avatar
wlado
Začátečník
Začátečník
Příspěvky: 39
Registrován: ned bře 06, 2011 23:16

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od wlado » sob lis 02, 2013 22:50

Ano toto mam spravene fachčí to ale ja myslim skor to prepinanie funkcii rychlost, cas, a dojazd :-(

Uživatelský avatar
frezzi
Chevy master
Chevy master
Příspěvky: 1576
Registrován: pon říj 08, 2012 16:10
Bydliště: Slovensko

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od frezzi » sob lis 02, 2013 22:56

tak to je ešte jednoduchšie :PP: vybereš prístrojovku von , a nemusíš nič nejako extra rozoberať, jednoducho dáš dole zadný kryt prístrojovky(je zacvaknuý po bokoch jazýčkami) a pár strán dozadu v tejto téme máš presne ukázané kde čo máš napájkovať a bude to fičať :PP:
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D

Uživatelský avatar
wlado
Začátečník
Začátečník
Příspěvky: 39
Registrován: ned bře 06, 2011 23:16

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od wlado » ned lis 03, 2013 14:18

Ale mne nejde oddeliť display od plošaku a plastov taham podvazujem a nic ani mm :-(

Uživatelský avatar
frezzi
Chevy master
Chevy master
Příspěvky: 1576
Registrován: pon říj 08, 2012 16:10
Bydliště: Slovensko

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od frezzi » ned lis 03, 2013 14:28

ved som ti to neraz naísal žiadny display , ručičky nemusíš vyber von, len dáš dole zadný kryt pristrojového štítu , napájkuješ tam jeden odpor , jeden kábel a funguje to...
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D

Uživatelský avatar
slidil
Chevy master
Chevy master
Příspěvky: 1097
Registrován: pon úno 06, 2012 22:04
Bydliště: Koštice, okr. Louny
Kontaktovat uživatele:

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od slidil » ned lis 03, 2013 16:59

Tenhle zadní kryt dáš dolu:
BoardComp 011-K50.jpg
Takhle tam přiletuješ odpor 1kΩ:
BoardComp 004-detail-K50.jpg
Tlačítko si umístíš kam ti to bude vyhovovat.... :PP:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)

Bylo:
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)

Uživatelský avatar
Scorpion.11
Chevy master
Chevy master
Příspěvky: 6011
Registrován: úte kvě 19, 2009 13:36
Bydliště: Městys Jedovnice

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od Scorpion.11 » ned lis 03, 2013 21:37

AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu

Uživatelský avatar
frezzi
Chevy master
Chevy master
Příspěvky: 1576
Registrován: pon říj 08, 2012 16:10
Bydliště: Slovensko

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od frezzi » ned lis 03, 2013 21:54

ďakujem kolegovci za pridané foto :PP:
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D

Uživatelský avatar
wlado
Začátečník
Začátečník
Příspěvky: 39
Registrován: ned bře 06, 2011 23:16

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od wlado » ned lis 10, 2013 15:11

Ahoj no uz to mam hotové len este si zajtra kupim termistor a bude len mi porad lebo neviem vybrat tu zaslepku čo je ako spinac vystraznych svetiel (smeroviek) vies pod nastavenim studeny / teplý vzduch diky moc za pomoc :-)

Uživatelský avatar
frezzi
Chevy master
Chevy master
Příspěvky: 1576
Registrován: pon říj 08, 2012 16:10
Bydliště: Slovensko

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od frezzi » ned lis 10, 2013 23:01

nato potrebuješ rozobrať celý stredový panel..... pozri sa do mojej karty auta http://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 7&start=15 tam je podrobný návod ako vybrať panel, ked ho budeš mať von potom vyberieš aj tú záslepku :PP:
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D

Uživatelský avatar
wlado
Začátečník
Začátečník
Příspěvky: 39
Registrován: ned bře 06, 2011 23:16

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od wlado » pon lis 11, 2013 19:50

Frezzi a kde si zohnal alebo kupil tu spojku dvoj žilky kábla? Už to mám hotové len som skúšal teplomer a ukazuje že je 14 stupňov a ortutovy ukazuje 7 :-( a neviem či môže byť prelepený 1 vrstvou pasky Zajtra dám aj foto keď nezabudnem lebo idem do práce ráno ináč super to je :-D

Uživatelský avatar
frezzi
Chevy master
Chevy master
Příspěvky: 1576
Registrován: pon říj 08, 2012 16:10
Bydliště: Slovensko

Re: Palubný Pc v Aveu

Příspěvek od frezzi » pon lis 11, 2013 20:07

akú spojku máš na mysli ? :shock: neviem vôbec čo myslíš....... tak treba ho nechať stabilizovať sa , mne tiež minule ked som ho mal odpojený a znovu som ho pripojil ukazovalo +25°C a pritom bolo asi + 7 °C ale po chvíľke sa stabilizoval na tu správnu teplotu.....
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D

Odpovědět

Zpět na „Aveo - Elektronika“