osvetleni radia
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
osvetleni radia
JE možne že to štve jen mne?bez svetel to de ale pak nevidim na silnici
- Reklama
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Tak odpoj kábel napájania osvetlenia rádia.http://dedo.miki.szm.com//autoradio.htm
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Někde jsem četl že se to dá i přeprogramovat v servisu...,ale nemám to potvrzené...
Holt svítit v červenci v pravé poledne...s tím výrobce nepočítal.
Za běžných okolností by mi to řešení osvětlení rádia a ztlumení v noci připadalo naprosto logické...
Na druhé straně,pokud to ztlumení natvrdo vypneš,pak to podle mne bude v noci dost rušivě svítit...
U některých typů aut jde např.v noci vypnout skoro celá palubovka vyjma tachometru....je to prý lepší pro unavené oči....
Holt svítit v červenci v pravé poledne...s tím výrobce nepočítal.
Za běžných okolností by mi to řešení osvětlení rádia a ztlumení v noci připadalo naprosto logické...
Na druhé straně,pokud to ztlumení natvrdo vypneš,pak to podle mne bude v noci dost rušivě svítit...
U některých typů aut jde např.v noci vypnout skoro celá palubovka vyjma tachometru....je to prý lepší pro unavené oči....
Chevrolet Aveo 1,2 sedan-sunset orange metalíza
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Tu máš návodhttps://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=11094Oldřich Novák píše:Ahoj všichni,tak nevim jestli je to i muj problém,ale nevidím na displej rádia ve dne při rozsvícených světlech.Potřeboval bych poradit od začátku jak se to rádio vubec vyndá ven.Díky.
Zdar. Tento problém jsem vyřešil v Olomouckém Aveo servisu.Dali mi tam málý spínač pod volant,kterým si při rozsvicení světel přepnu a rádio s klimatizací se rozsvítí jako při zhasnutých světlech.Oldřich Novák píše:Ahoj všichni,tak nevim jestli je to i muj problém,ale nevidím na displej rádia ve dne při rozsvícených světlech.Potřeboval bych poradit od začátku jak se to rádio vubec vyndá ven.Díky.
Re:
Ja som odcvakol jeden kablik ktory mi ide vzadu do radia v tej koncovke. a mmam pokoj a svieti radio jasne aj pri zapnutych svetlach .trix11 píše:Zdar. Tento problém jsem vyřešil v Olomouckém Aveo servisu.Dali mi tam málý spínač pod volant,kterým si při rozsvicení světel přepnu a rádio s klimatizací se rozsvítí jako při zhasnutých světlech.Oldřich Novák píše:Ahoj všichni,tak nevim jestli je to i muj problém,ale nevidím na displej rádia ve dne při rozsvícených světlech.Potřeboval bych poradit od začátku jak se to rádio vubec vyndá ven.Díky.
Chevrolet Aveo 1.2 8V
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: osvetleni radia
No našťastie legislatíva zabrala a povolili denné svetla takže to mám v pohode cez den svietí rádio na plno a pri zapnutí svetiel aj s klímou hupsne do nočného módu
Re: osvetleni radia
Akurát že ak sa strihne signál od zapnutých svetiel, síce bude svietiť displej na plno, ale nebudú svietiť tlačidlá na rádiu. Bez rozobratia rádia sa to poriešiť nedá...
Aveo T250 sedan, 1.2 53kW