Chevrolet Trax

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx

Odpovědět
vladko3007
Nováček
Nováček

Re: Chevrolet Trax

Příspěvek od vladko3007 »

Chlapi ako sa zapina klima ja sa podla manualu neviznam cital som ho uz asi 100x aj tak som to nepochopil.Na mojom starom getziku som mal gombik c/a ale tu nic nieje. Dakujem za vysvetlenie. :D
Reklama

pekrtek
Chevy master
Chevy master

Příspěvek od pekrtek »

jirka75
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jirka75 »

Zdravím po roce
Tak jsem prošel zase servisní prohlídkou. Po 30000 km.
Trax je v pohodě servis přišel na 6 tis v Plzni.
A teď ta horší část. Minulý týden na cestě za nákupem zničeho nic auto na tři válce. K tomu svítila kontrolka esp. Dojel jsem na nejbližší parkoviště a volal Chevrolet asistence.
Do servisu mě odtáhli a půjčili Škodu Rapid.Odešla zapalovací cívka. Cena dílu je asi 7000 kc.
Vše řešila záruka. Nepříjemnost,ale Trax jezdí zase dál.
V servisu tvrdili,že to se vůbec nestává tento díl vůbec neodchází.
Komunikace s asistencí úžasná snažili se moc pořád volali jak jsem na tom,abych byl v pohodě,že to řeší byla totiž neděle.Klobouk dolů.
Škoda Rapid 1.2 tsi 66 kw. Auto jede úžasně spotřeba 6 litrů.Z jara potřebuji druhý auto mam o čem přemýšlet.Je i prostorné jako Octavie první generace asi tak.
Tak pánové a dámy zase někdy.Jirka
vladko3007
Nováček
Nováček

Příspěvek od vladko3007 »

Zdravim ako sa nastavuju odstrekovace na celne sklo.Dakujem
surpan
Stále na netu
Stále na netu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od surpan »

Trax se mnou najel už 33 tisíc a pořád šlape jak hodinky. Snad to tak zvládne bez problémů alespoň dalších 200 tisíc...:-D
Jinak jsem na svém blogu obětoval Traxovi celou rubriku, takže majitelé Traxe přijďte sdělit své zkušenosti prosím i tam do komentářů: http://surpanblog.cz/rubriky/chevrolet-trax
Chevrolet Trax 1,6 LT, bílá, 12.2013
Nissan Micra 1,0, šedá, 3.2011
www.vykup-pc.cz http://surpan.blog.cz
jirka75
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jirka75 »

Zdravím vás všechny zase po nějaké době.
Tak jsem se rozhodl po třech a půl letech Traxe prodat a koupit jinou značku. Mám Kia Sportage 2.0 tdi 135kw 4x4.
Auto jezdilo stále bez problémů a doufám ,že nadále bude. Vám všem přeji hodně štěstí na silnicích méně bláznů ze volantem a mnoho najetých kilometrů.
Nashledanou Jirka
zdenek00
Pokročilý
Pokročilý

Re: Chevrolet Trax 1,4

Příspěvek od zdenek00 »

Zdravím členy co mají a nebo měli chevrolet Trax. Má zkušenost s tímto vozem je maximálně spokojenost, pohodlí, jízdní vlastnosti (turbo),výhled
dozadu a jiné drobnosti. Vůz jsem nechal předělat na LPG - spotřeba činí 8,5 - 9.litrů.Navigaci se mi nepodařilo spustit, ale videa ve formátu AVI na USBéčku také hrají. Auto bylo zakoupeno a dovezeno ze zahraničí v plné výbavě .Další postřehy z provozu budu zde psát. Můžete se mě také na cokoliv zeptat, rád odpovím, Přeji Všem hodně kilometrů bez nehod a šťastné vánoce a Nový rok 2022.
Chevrolet Trax 1,4 turbo 103kw
Odpovědět

Zpět na „TRAX“