Chevrolet Trax
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx
-
- Nováček
Re: Chevrolet Trax
Chlapi ako sa zapina klima ja sa podla manualu neviznam cital som ho uz asi 100x aj tak som to nepochopil.Na mojom starom getziku som mal gombik c/a ale tu nic nieje. Dakujem za vysvetlenie. 

- Reklama
Zdravím po roce
Tak jsem prošel zase servisní prohlídkou. Po 30000 km.
Trax je v pohodě servis přišel na 6 tis v Plzni.
A teď ta horší část. Minulý týden na cestě za nákupem zničeho nic auto na tři válce. K tomu svítila kontrolka esp. Dojel jsem na nejbližší parkoviště a volal Chevrolet asistence.
Do servisu mě odtáhli a půjčili Škodu Rapid.Odešla zapalovací cívka. Cena dílu je asi 7000 kc.
Vše řešila záruka. Nepříjemnost,ale Trax jezdí zase dál.
V servisu tvrdili,že to se vůbec nestává tento díl vůbec neodchází.
Komunikace s asistencí úžasná snažili se moc pořád volali jak jsem na tom,abych byl v pohodě,že to řeší byla totiž neděle.Klobouk dolů.
Škoda Rapid 1.2 tsi 66 kw. Auto jede úžasně spotřeba 6 litrů.Z jara potřebuji druhý auto mam o čem přemýšlet.Je i prostorné jako Octavie první generace asi tak.
Tak pánové a dámy zase někdy.Jirka
Tak jsem prošel zase servisní prohlídkou. Po 30000 km.
Trax je v pohodě servis přišel na 6 tis v Plzni.
A teď ta horší část. Minulý týden na cestě za nákupem zničeho nic auto na tři válce. K tomu svítila kontrolka esp. Dojel jsem na nejbližší parkoviště a volal Chevrolet asistence.
Do servisu mě odtáhli a půjčili Škodu Rapid.Odešla zapalovací cívka. Cena dílu je asi 7000 kc.
Vše řešila záruka. Nepříjemnost,ale Trax jezdí zase dál.
V servisu tvrdili,že to se vůbec nestává tento díl vůbec neodchází.
Komunikace s asistencí úžasná snažili se moc pořád volali jak jsem na tom,abych byl v pohodě,že to řeší byla totiž neděle.Klobouk dolů.
Škoda Rapid 1.2 tsi 66 kw. Auto jede úžasně spotřeba 6 litrů.Z jara potřebuji druhý auto mam o čem přemýšlet.Je i prostorné jako Octavie první generace asi tak.
Tak pánové a dámy zase někdy.Jirka
-
- Nováček
Zdravim ako sa nastavuju odstrekovace na celne sklo.Dakujem
- surpan
- Stále na netu
- Kontaktovat uživatele:
Trax se mnou najel už 33 tisíc a pořád šlape jak hodinky. Snad to tak zvládne bez problémů alespoň dalších 200 tisíc...
Jinak jsem na svém blogu obětoval Traxovi celou rubriku, takže majitelé Traxe přijďte sdělit své zkušenosti prosím i tam do komentářů: http://surpanblog.cz/rubriky/chevrolet-trax

Jinak jsem na svém blogu obětoval Traxovi celou rubriku, takže majitelé Traxe přijďte sdělit své zkušenosti prosím i tam do komentářů: http://surpanblog.cz/rubriky/chevrolet-trax
Chevrolet Trax 1,6 LT, bílá, 12.2013
Nissan Micra 1,0, šedá, 3.2011
www.vykup-pc.cz http://surpan.blog.cz
Nissan Micra 1,0, šedá, 3.2011
www.vykup-pc.cz http://surpan.blog.cz
Zdravím vás všechny zase po nějaké době.
Tak jsem se rozhodl po třech a půl letech Traxe prodat a koupit jinou značku. Mám Kia Sportage 2.0 tdi 135kw 4x4.
Auto jezdilo stále bez problémů a doufám ,že nadále bude. Vám všem přeji hodně štěstí na silnicích méně bláznů ze volantem a mnoho najetých kilometrů.
Nashledanou Jirka
Tak jsem se rozhodl po třech a půl letech Traxe prodat a koupit jinou značku. Mám Kia Sportage 2.0 tdi 135kw 4x4.
Auto jezdilo stále bez problémů a doufám ,že nadále bude. Vám všem přeji hodně štěstí na silnicích méně bláznů ze volantem a mnoho najetých kilometrů.
Nashledanou Jirka
Re: Chevrolet Trax 1,4
Zdravím členy co mají a nebo měli chevrolet Trax. Má zkušenost s tímto vozem je maximálně spokojenost, pohodlí, jízdní vlastnosti (turbo),výhled
dozadu a jiné drobnosti. Vůz jsem nechal předělat na LPG - spotřeba činí 8,5 - 9.litrů.Navigaci se mi nepodařilo spustit, ale videa ve formátu AVI na USBéčku také hrají. Auto bylo zakoupeno a dovezeno ze zahraničí v plné výbavě .Další postřehy z provozu budu zde psát. Můžete se mě také na cokoliv zeptat, rád odpovím, Přeji Všem hodně kilometrů bez nehod a šťastné vánoce a Nový rok 2022.
dozadu a jiné drobnosti. Vůz jsem nechal předělat na LPG - spotřeba činí 8,5 - 9.litrů.Navigaci se mi nepodařilo spustit, ale videa ve formátu AVI na USBéčku také hrají. Auto bylo zakoupeno a dovezeno ze zahraničí v plné výbavě .Další postřehy z provozu budu zde psát. Můžete se mě také na cokoliv zeptat, rád odpovím, Přeji Všem hodně kilometrů bez nehod a šťastné vánoce a Nový rok 2022.
Chevrolet Trax 1,4 turbo 103kw