Matiz škube kde je závada?

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Ka-čí

Matiz škube kde je závada?

Příspěvek od Ka-čí »

Ahoj,už jsem trochu zoufalá.. mám Matize 0.8 r.v98 najeto 61 tis... nejdříve neměl výkon,motor řval a celkově auto bylo strašně líné,nemluvím o jeho spotřebě,..postupně se přidala i kouřivost. Aktuálně je vyměněno : Všechny kabely,svíčky,víčko rozdělovače,palec,egr ventil,vstřiky,pcv ventil včetně hadic,senzor volnoběhu,senzor škrtící klapky,všechny podtlakové hadice,vyčištěná škrtící klapka,nová lambda sonda,vstřiky,... tankováno na vícero benzínkách,.. přesto má auto "díru" v chodu..při rozjezdu má lehce tendenci jakoby chcípnout.. během jízdy strašně auto škube,... jízda v něm je fakt strašná,... celkově jak auto nejelo a nemělo výkon se už vyřešilo veškerou výměnou dílů... auto jede parádně ... jen to škubání,.... měla jsem to už na 5 diagnostikách ale ani jedna nechtěla auto načíst..asi pro jeho stáří,.. takže nyní hledáme závadu pokus omyl,.... není ti někdo s podobnou zkušenností? za jakékoliv rady budu vděčná díky
Reklama

kity

Re: Matiz škube kde je závada?

Příspěvek od kity »

Ahoj.

Skús kontaktovať nášho Palikx:
https://www.chevroletclub.cz/memberlist ... file&u=545

Má veľa skúseností s Matizkami, respektíve vyhľadaj podobné vlákna napr. "škube"...
-i
Daewoo Matiz M100 1999.
Honda PCX 125 model 2021.
Ka-čí

Příspěvek od Ka-čí »

Tak jsem mu zkusila napsat.. jako fakt už nevim,všude ve forech co jsou rady,co už mám všechno dávno vyměněné,.. takže už skutečně nevim po čem jít,,,už jsme znovu vyměnili i palivový filtr,svíčky,škr.klapku,... jako fakt nevim..auto jede parádně,jen to škubání je fakt peklo,... vzniká tam jakoby díra v chodu,...při jízdě to při sešlápnutí plynu nebo naopak při povoleníí škubne ale fakt hodně.. a to můžu sešlápnout jen o milimetr,,, jako fakt už je z toho sestavené uplně nové auto,.. a to jsme ještě včera zkoušeli palivové čerpadlo,.. a to je taky ok.....
Ka-čí

Příspěvek od Ka-čí »

Tak pochybuji,že se nějaké odpovědi dočkám.. zmíněný tu nebyl více než rok.... takže si vzkaz nejspíš nepřečte,...
misojogi

Příspěvek od misojogi »

moze byt chyba aj v rozdelovaci, ak je zly snimac otacok, vid druhe vlakno kde pisem o vymene
problem je v tom ze samostatny snimac otacok byva vacsinou dost nekvalitnyy a to aj od korejskych vyrobcov (vydrzi max tyzden - vynimka co som zohnal) ale na diagnostiku by stacit mal
ak ho vymenis a auto sa bude chovat inak (lepsie aspon nejaky cas) tak vies kde je chyba

predpokladam ze vyfuk mas v poriadku a nie je deravy
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Ka-čí , tak pak to zkus pře facebook ;-) https://www.facebook.com/palikx
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“