Sraz byl fajn a přišel mi vhod, i když jsem se o něm dozvěděl na poslední chvíli!!
Velké plus pro Rebela za zajištění super stanu a všem, kteří přispěli ke gastronomickému zážitku.
Snad jsem aspoň trochu potěšil i já jedinečným Medlešickým ležákem.
Dojel jsem až za tmy, což se ukázalo jako velká chyba, protože jsem půl hodiny jezdil po okolí Vřešťova a hledal kemp..

Musel jsem přejet bludnej kořen asi.
Conpet mně svezl svým kočárem, což je dost silný argument, abych si tuhle loď taky pořídil, tak snad.. Ale jedině v automatu
Ze srazu jsem plynule pokračoval na plánovanou túru po Jeseníkách.
Ovšem neplánovaně mi začala svítit kontrolka dobíjení (když jsem byl už mnohem blíž k cíli než k domovu) a přestože jsem se chlácholil, že třeba jenom blbne kontrolka, tak když mi přestaly jít blinkry, klesla teplota motoru a začaly kolísat otáčky, rozhodl jsem se zastavit. Samozřejmě baterka byla na nule. A tak jsem se neplánovaně ubytoval v Hanušovicích. Což nakonec nebyla vůbec špatná adresa, protože právě tam stojí pivovar HOLBA a není od věci pobýt přímo u zdroje.

Doporučuji všem milovníkům piva, ideálně ochutnejte přímo v pivovarské restauraci!!
V penzionu Andělka (perfektní podnik) jsem dostal kontakt na servis, chlapík mi zvednul telefon byť byla neděle, na druhý den ráno auto odtaženo (mezitím se mi povedlo vyždímat z baterky zbytek elektřiny a přeparkovat z před policejní stanice k penzionu).
Pak jsem vyrazil na 3 dny do hor, mezitím komunikace a zvažovaní zda opravit nebo koupit nový altík, nakonec opraveno v termínu a s odtahem a zajištěním repase celkem placeno 3800 Kč.
Zážitků jsem si tedy odvezl více než jsem čekal.